20200518_152818_edited.jpg

Szolgáltatás

20200313_120903.jpg
Ablak beállítás
20181106_212951.jpg
Nyílászáró beépítés
Bejárati ajtó
Ajtó beállítás
20181106_212937_edited.png
Zárak, kilincsek berakása

Műanyag, fém, és fa ablak szerelés, passzítás, beállítás, szigetelés, zár szerelés, vasalat csere. Hívását követően megállapítjuk milyen gyorsan és mennyiért tudjuk orvosolni a hibát. Évenkénti karbantartással és szervizeléssel is foglalkozunk társasházak, lakóközösségek és cégek részére egyaránt. Nagyobb munkák esetén ingyenes kiszállás. Minden munkánkra 1év garancia  vonatkozik.

Fa-műanyag ablakok szakszerű beépítése. A tervrajzok vagy a felmérés alapján elkészítjük az árajánlatot, amit eljuttatunk a megrendelőhöz. Ezt követően munkatársunk telefonon keresztül felkeresi önt, hogy egyeztesse az árajánlatban foglaltakat és a felmerült kérdésekre választ ad.

A beépítés után minden felesleges, a bontásból keletkezett anyagot, szemetet elszállítunk.

Fa-műanyag, beltéri és kültéri  ajtók, beállítása, cseréje.

 A bejárati ajtó csere egyszeri ráfordítást igényel,  viszont hosszú évtizedekig szolgálja majd otthonunkat.

Beltéri ajtó cseréje kevés elvárásnak kell megfelelniük, de

a megbízható, halk működésen kívül egy fontos szerepe van, még pedig az hogy szépen záródjanak.

A zárak és a kilincsek egyaránt az ajtók, a nyílászárók tartozékai. Nélkülük mit sem ér az ajtó, legyen bármilyen szép is.

A zárak-zárbetétek nem egyformák. Nem csak a belső felépítésük lehet más, de a külső méretük is eltérhet. A betétek hossza és a két oldal aránya is különbözhet.

Tehát nem mindegy milyen zárat, kilincset vásárolunk meg.

20190810_194252.jpg
Parkettázás
20190303_105449.jpg
Konyhák,bútorok összeszerelése
Electrician
Gipszkartonozás javítás,festés
20190925_114549.jpg
Párkányok,takarólécek

Laminált parketta

egyik legnépszerűbb padlófajta,költséghatékony, strapabíró és nagy színválaszték jellemzi.

Szalagparketta fektetése a laminált padlóhoz, míg felülete már a valódi tömör fából gyártott parkettákhoz hasonlít.

Teraszok ,medencék körüli burkolások,egzotikus fával.

Régebben a bútorokat egy darabban hozhattuk el az üzletekből, ez mára már megváltozott, szinte a teljes kínálat lapra szerelten, bedobozolva kerül a vásárlóhoz.A lapraszerelt dobozolásnak egy hátránya van: a vevőnek kell összeszerelni a terméket, ám emellett számos előnyt fel lehet sorakoztatni, e csomagolási forma mellett. Az így tárolt bútor kevésbé sérülékeny, könnyebben szállítható, jobb a fogása. Olcsóbb, hiszen a gyárban nem kell bérköltséget számolni az összeszerelésére.Inkább kétszer gondolkozzunk, és egyszer cselekedjünk
A bútor-összeszereléskor a legnagyobb kellemetlenség, ami történhet velünk, hogy a kész termék nem úgy fog kinézni, mint a mintadarab az üzletben. Ez pedig baj.A baj elkerülhető ha minket bíz meg a munkával.

Egy lakásban az egészen apró, ám szembántó leverődésektől, foltoktól kezdve a nedvesedés okozta vakolat leválásokig, vagy a szerelési műveletek közben bekövetkező sérülésekig számos hiba csúfíthatja el a falfelületeket. Ha ezek nem lesznek mielőbb eltüntetve, kijavítva, a lakás gondozatlan hatását keltik, és az általános festésre a kelleténél sokkal előbb kell majd sort keríteni.Ez kellő időben fele költségből megoldható.

A beltéren használatos könyöklők, valamint a kültéren alkalmazható párkányok a nyílászárók elegendhetetlen kiegészítői. Az épület díszítő elemeként szolgálnak, a párkányok esztétikus megjelenésük mellett azonban szerkezeti funkcióval is rendelkeznek. Alapvető feladata a csapadékvíz elvezetése. A könyöklők és párkányok milyenségét (színét, anyagát) döntően a nyílászárók tulajdonságai határozzák meg. Anyagukat tekintve lehetnek műanyagból, alumíniumból vagy kőből (márvány, gránit, mészkő). Méretüket és színüket illetően is a sokszínűség jellemzi.Takaróléc felhelyezésével többnyire kiválthatóak a kőműves helyreállítási munkák, mivel a bontás/beépítés során kialakult purhab hézag elfedhető. A szereléshez szükséges szigetelő- és ragasztóanyagok, és a takaróprofilok számos méretben és kialakításban rendelhetőek.