Szolgáltatás

Ablak beállítás
Nyílászáró beépítés
Ajtó beállítás
Zárak, kilincsek berakása

Műanyag, fém, és fa ablak szerelés, passzítás, beállítás, szigetelés, zár szerelés, vasalat csere. Hívását követően megállapítjuk milyen gyorsan és mennyiért tudjuk orvosolni a hibát. Évenkénti karbantartással és szervizeléssel is foglalkozunk társasházak, lakóközösségek és cégek részére egyaránt. Nagyobb munkák esetén ingyenes kiszállás. Minden munkánkra 1év garancia  vonatkozik.

Fa-műanyag ablakok szakszerű beépítése. A tervrajzok vagy a felmérés alapján elkészítjük az árajánlatot, amit eljuttatunk a megrendelőhöz. Ezt követően munkatársunk telefonon keresztül felkeresi önt, hogy egyeztesse az árajánlatban foglaltakat és a felmerült kérdésekre választ ad.

A beépítés után minden felesleges, a bontásból keletkezett anyagot, szemetet elszállítunk.

Fa-műanyag, beltéri és kültéri  ajtók, beállítása, cseréje.

 A bejárati ajtó csere egyszeri ráfordítást igényel,  viszont hosszú évtizedekig szolgálja majd otthonunkat.

Beltéri ajtó cseréje kevés elvárásnak kell megfelelniük, de

a megbízható, halk működésen kívül egy fontos szerepe van, még pedig az hogy szépen záródjanak.

A zárak és a kilincsek egyaránt az ajtók, a nyílászárók tartozékai. Nélkülük mit sem ér az ajtó, legyen bármilyen szép is.

A zárak-zárbetétek nem egyformák. Nem csak a belső felépítésük lehet más, de a külső méretük is eltérhet. A betétek hossza és a két oldal aránya is különbözhet.

Tehát nem mindegy milyen zárat, kilincset vásárolunk meg.

Parkettázás
Konyhák,bútorok összeszerelése
Gipszkartonozás javítás,festés
Párkányok,takarólécek

Laminált parketta

egyik legnépszerűbb padlófajta,költséghatékony, strapabíró és nagy színválaszték jellemzi.

Szalagparketta fektetése a laminált padlóhoz, míg felülete már a valódi tömör fából gyártott parkettákhoz hasonlít.

Teraszok ,medencék körüli burkolások,egzotikus fával.

Régebben a bútorokat egy darabban hozhattuk el az üzletekből, ez mára már megváltozott, szinte a teljes kínálat lapra szerelten, bedobozolva kerül a vásárlóhoz.A lapraszerelt dobozolásnak egy hátránya van: a vevőnek kell összeszerelni a terméket, ám emellett számos előnyt fel lehet sorakoztatni, e csomagolási forma mellett. Az így tárolt bútor kevésbé sérülékeny, könnyebben szállítható, jobb a fogása. Olcsóbb, hiszen a gyárban nem kell bérköltséget számolni az összeszerelésére.Inkább kétszer gondolkozzunk, és egyszer cselekedjünk
A bútor-összeszereléskor a legnagyobb kellemetlenség, ami történhet velünk, hogy a kész termék nem úgy fog kinézni, mint a mintadarab az üzletben. Ez pedig baj.A baj elkerülhető ha minket bíz meg a munkával.

Egy lakásban az egészen apró, ám szembántó leverődésektől, foltoktól kezdve a nedvesedés okozta vakolat leválásokig, vagy a szerelési műveletek közben bekövetkező sérülésekig számos hiba csúfíthatja el a falfelületeket. Ha ezek nem lesznek mielőbb eltüntetve, kijavítva, a lakás gondozatlan hatását keltik, és az általános festésre a kelleténél sokkal előbb kell majd sort keríteni.Ez kellő időben fele költségből megoldható.

A beltéren használatos könyöklők, valamint a kültéren alkalmazható párkányok a nyílászárók elegendhetetlen kiegészítői. Az épület díszítő elemeként szolgálnak, a párkányok esztétikus megjelenésük mellett azonban szerkezeti funkcióval is rendelkeznek. Alapvető feladata a csapadékvíz elvezetése. A könyöklők és párkányok milyenségét (színét, anyagát) döntően a nyílászárók tulajdonságai határozzák meg. Anyagukat tekintve lehetnek műanyagból, alumíniumból vagy kőből (márvány, gránit, mészkő). Méretüket és színüket illetően is a sokszínűség jellemzi.Takaróléc felhelyezésével többnyire kiválthatóak a kőműves helyreállítási munkák, mivel a bontás/beépítés során kialakult purhab hézag elfedhető. A szereléshez szükséges szigetelő- és ragasztóanyagok, és a takaróprofilok számos méretben és kialakításban rendelhetőek.